Knivsliper

Jeg har lenge tenkt på å kjøpe en knivsliper. Etter å ha gjennomgått dybden på Internett, fant jeg ut at jeg kan gjøre en slik skjerping, og det trenger ikke å være et dyrt og komplisert apparat. Jeg begynte å jobbe.

               Jeg klippet en 10x25cm slipemaskin fra en eikeplank. For dette klippet jeg en furustripe som føringen til skarpeelementet vil komme inn i. Så kuttet jeg et stykke firkantet tømmer, 14,5 cm langt. På den ene siden boret jeg et firkantet tømmer og stakk eikene der. Talen vil fungere som en guide. Jeg pusset skritt og limte 240, 400, 800, 1500 til hver side ved hjelp av dobbeltsidig tape. Så kom tiden for å brette håndtaket som kniven skulle monteres i. Jeg har laget den fra en skrue, to deler polert metallplate, skiver og muttere. Stykker av metallplate limt med et gammelt innerrør med Super Glue, for ikke å skade overflaten på bladet. Jeg boret et hull i sokkelen, satte en skrue der og neste elementer på holderen. Jeg skrudd fyrretremsskjæret tidligere til basen ved hjelp av en 

Hot Wire Resistance Cutting [video]

Bordet er lett og praktisk. Du kan plassere føttene avhengig av overflaten du jobber på. Bemerkelsesverdig er det faktum at du kan justere ledningen i en gitt vinkel, takket være justeringen. I tillegg letter en spesiell guide kutting på praktisk talt alle måter.

Se hele 15 minutters innspilling og se hvordan vi klipper ut slike elementer. Det virker som om bordet er ideelt for applikasjoner i konstruksjon der isolasjon eller isolasjon er nødvendig. Du vil sannsynligvis også finne andre applikasjoner i den. Hvis du er interessert i hvordan ledningen vil håndtere andre materialer, er vi åpne for alle slags tester. Send prøven til vår adresse eller kontakt oss på e-post ( [email protected] ).

Gesimser fra .. grener – hvordan lage og henge dem slik at de ikke faller

Det jeg liker mest med DIY-prosjekter er at de kan bruke helt ikke-standardelementer for å lage noe vi bare trenger. Dette er prosjektet jeg vil beskrive – gardinstenger til et barnerom laget av vanlige grener fra skogen. Ideen er billig, enkel å lage, og selv om den ikke passer for alle rom, men der det er en naturlig, økologisk eller eventyrlig stilisering, vil den fungere perfekt.

Du trenger ikke mange elementer for å lage gardinstenger. Du trenger:

  • tørkede grener (fortrinnsvis tre løvtre, hardt og enkel som bøk, agnbøk)
  • lange konstruksjonsspiker (diameter 8mm-10mm, minimum lengde 10 cm)
  • maling eller kniv (avhengig av om du vil male eller skrelle gesimser)

Konvertere en halogenlampe til led? Hvorfor ikke!

Hallo, min siste modifisering likte stor interesse https://majsterkowo.pl/poprawienie-i-przerobka-radia-su-06/ i dag vil vi ta vare på en halogenlampe på kontoret, noen vil spørre hvorfor, det er mange slike på markedet?

Vel, jeg personlig liker formen, LED-lamper er dyre, jeg liker ikke bevisst aldring av produkter (om hvilke senere), det er enkelt å konvertere, vi har en 12v, 3A transformator etter behandling !!! (men på slutten).

Generelt er dette den andre lampen jeg laget, den første ble plukket av min yngre bror, men jeg vil ikke angre, men jeg måtte skaffe en annen fra et sted, jeg så etter olx (fordi nye er dyre).

Hos olx fant jeg en bruker Andrzej https://www.olx.pl/oferta/lampki-halogenowe-CID628-IDlsSPe.html han selger dem til en veldig lav pris, jeg tror han kjøpte fra et stort lager fordi prisen er 69 PLN.v

Enkel IR-mottaker

Her er et raskt, dagers prosjekt jeg gjorde for underholdning: en enkel IR-mottaker.

Målet med prosjektet er veldig enkelt: Å lage et system som vil lese IR-signalet fra TV-fjernkontrollen. Systemet skal ha en digital utgang der den høye tilstanden skal råde når IR-strålen ikke faller på sensoren og lavtilstanden når IR-strålen blir oppdaget.

ordningen

Her er diagrammet over IR-mottakeren:

Brannslokkingsapparat som vodkaoppbevaring – Creative Gift

Jeg vil presentere dette i fem korte stadier av arbeidet.

1. Jeg lager en oppbevaringsboks fra den gamle beholderen, som jeg rengjør med papir, avfetter og deretter maler rød. 
Det er verdt å gi det første lette grunnlaget. 
På grunn av manglende tid måtte jeg gi 6 lag rød spraymaling for å dekke hele den mørke fargen på beholderen.

Juletre kjegle / juletrekk

Jeg vil presentere et usedvanlig raskt ornament laget rett før jul. Jeg forventet et bedre sluttresultat fra meg selv, men det kom ut da det kom ut …

Nødvendige elementer:

  • papp / papp / noe vanskelig
  • “Varmt lim” – mye lim
  • tørre kjegler – i mitt tilfelle furu

Vi starter arbeidet med å kutte en sirkel – basen klippet jeg en sirkel med en diameter på omtrent 16 cm,